Χρήστης Εγκατέστησε Android Lollipop Στο Lumia 830

Χρήστης Εγκατέστησε Android Lollipop Στο Lumia 830

Όνειρο πολλών χρηστών έχει γίνει η εγκατάσταση του Android στα Windows Phone εξαιτίας της έλλειψης γνωστών εφαρμογών, και τώρα κάποιος κατάφερε και έκανε αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Όπως βλέπουμε, ένας χρήστης εγκατέστησε τη δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 Mobile στο Microsoft Lumia 830, εκμεταλλεύτηκε ένα bug στο Project Astoria και εγκατέστησε το Android 5.0.2 Lollipop με επιτυχία. Από τις φωτογραφίες βλέπουμε επίσης ότι λειτουργεί το WiFi και το Bluetooth, και είναι δυνατή η εγκατάσταση εφαρμογών από το Google Play Store.

Το blog WMPU αναφέρει ότι είναι δυνατή η εγκατάσταση Android σε Windows Phone αλλά χρειάζεται λογισμικό που έχει μόνο η Microsoft, και δεν μπορεί να βρει ο χρήστης στο Διαδίκτυο. Τέλος, αναφέρει ότι στο μέλλον η Microsoft θα διορθώσει αυτό το bug για να μην μπορούν οι χρήστες, ακόμα και αν βρουν το απαραίτητο λογισμικό, να εγκαταστήσουν το Android.

Δυστυχώς ο χρήστης δεν έδωσε τις οδηγίες για το πως τα κατάφερε, και μάλλον ποτέ δεν θα μάθουμε πως να βάλουμε Android σε Windows Phone.


Σχετικά νέα

1 Response

  1. Den theloume na mathoume… Den to xriazomaste to Android. Aloste oi Android efarmoges tha litourgoun sta Windows 10 Mobile!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.