Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft: Παραπάνω Από 200 Εκατομμύρια Πωλήσεις Τα Windows 8

Την τελευταία φορά που η Microsoft είχε γνωστοποιήσει στοιχεία πωλήσεων για τα Windows 8 ήταν τον περασμένο Μάιο. Τότε, τα Windows 8 είχαν φτάσει στις πρώτες 100 εκατομμύρια πωλήσεις. Μετά λοιπόν από τόσους μήνες, η εκτελεστική αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Microsoft, Tami Reller, σε ομιλία της στο συνέδριο Goldman Sachs Technology & Internet ανακοίνωσε ότι ο συνολικός αριθμός αδειών Windows 8 και 8.1 που έχουν διατεθεί στην αγορά ξεπερνάνε τα 200 εκατομμύρια.

Για να φτάσει η Microsoft στην συμπλήρωση των 200 εκατομμυρίων αδειών χρειάστηκαν 15 μήνες, ενώ για 240 εκατομμύρια πωλήσεις τα Windows 7 είχαν χρειαστεί μόλις 12 μήνες. Βέβαια, δεν θα ήταν φρόνιμο να μιλήσουμε για άλλη μια αποτυχία των Windows 8, καθώς ο τότε “αντίπαλος” των Windows 7 ήταν τα αποτυχημένα Vista, ενώ τα Windows 8 έχουν να ανταγωνιστούν έναν σαφώς πετυχημένο προκάτοχο.

Η Reller έκανε επίσης αναφορά στο γρήγορο ρυθμό αναβαθμίσεων των Windows, αφήνοντας υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον επισημαίνοντας ότι «πολλά νέα πράγματα έρχονται πολύ σύντομα». Πιθανότατα η Microsoft θα κυκλοφορήσει τον Μάιο την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 8, Update 1 που θα φέρει μεγάλες αλλαγές, σημαντικές βελτιώσεις και αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης στο λογισμικό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: