Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Microsoft Office 2016 Public Preview Είναι Εδώ Για Να Το Δοκιμάσετε

Microsoft Office

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Microsoft Office 2016 Public Preview για όσους θέλουν να το κατεβάσουν δωρεάν στο PC τους και να το δοκιμάσουν από τους πρώτους. Η νέα έκδοση ακολουθεί τα Developer Previews που προορίζονταν για προγραμματιστές και σαφώς θα υπάρχουν διάφορα bugs που δεν έχουν λυθεί ακόμα.

Το Microsoft Office 2016 φέρνει νέες δυνατότητες, όπως πρόσβαση στο OneDrive, προσθήκη συνημμένων του Outlook, εφαρμογές για να κάνουν την ολοκλήρωση ενός εγγράφου ευκολότερη και γρηγορότερη και συνεργασία μεταξύ χρηστών σε πραγματικό χρόνο που προηγουμένως ήταν εφικτή μονάχα μέσω του Office Online.

Όσοι ενδιαφέρεστε για τη σουίτα και έχετε Windows μπορείτε να τη κατεβάσετε δωρεάν από εδώ, να τη δοκιμάσετε και να στείλετε feedback στη Microsoft για βελτιώσεις. Να σημειώσουμε ότι θα κυκλοφορήσουν για Windows 10 for phones και μικρά tablets τα τρία βασικά προγράμματα του Office (Word, Excel και PowerPoint) και θα είναι εντελώς δωρεάν (όπως σε Android και iOS). Το κλειδί του Public Preview θα ισχύει μέχρι να κυκλοφορήσει στην αγορά η σουίτα, κάτι που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο δεύτερο μισό του 2015.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: