Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Προσφέρει Δωρεάν Το Office Σε Όλες Τις Μικρές Συσκευές Και Μ.Κ.Ο.

Η Microsoft σε ανακοίνωσή της δήλωσε ότι προγράμματα του Office θα διατίθενται εντελώς δωρεάν στις μικρές συσκευές. Η εταιρία χαρακτηρίζει “μικρές συσκευές” όσες διαθέτουν οθόνη κάτω από 10,1 ίντσες, αφού τις κατατάσσει στη κατηγορία “φορητές συσκευές”. Έτσι λοιπόν όσοι χρήστες διαθέτουν συσκευή με 10,1 ίντσες και κάτω (και φυσικά τρέχει Windows), θα έχουν χωρίς κανένα οικονομικό κόστος πρόσβαση στη σουίτα παραγωγικότητας Office.

Μετά την δωρεάν διάθεση των Windows 10 σε χρήστες παλιότερων εκδόσεων των Windows, η εταιρία προχωράει λοιπόν σε μια ακόμη κίνηση στην προσπάθεια της να τραβήξει νέους χρήστες και να κρατήσει κοντά της τους υπάρχοντες, προσφέροντας μια υψηλή εμπειρία χρήσης σε οποιαδήποτε γκάμα συσκευών της. Ο εταιρικός αντιπρόεδρος της ομάδας Office 365 Client Apps and Services, Kirk Koenigsbauer δήλωσε:

Σε αυτές τις συσκευές, ο πυρήνας επεξεργασίας και προβολής θα είναι δωρεάν, αλλά θα υπάρχουν και επιπρόσθετα χαρακτηριστικά της συνδρομής.

Εκπρόσωπος της εταιρίας ξεκαθαρίζει ότι αφορά τα προγράμματα Word, Excel και PowerPoint που είναι ήδη διαθέσιμα και για iOS και Android (η πλήρης σουίτα Office 2013/2016 θα εξακολουθεί να είναι επί πληρωμής για όλους). Ανακοινώθηκε επίσης ότι διάφοροι μη κυβερνητικοί οργανισμοί θα αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στο Office 365 για να συνεχίσουν τη δράση τους.

Όσον αφορά την desktop έκδοση του Office, με την ονομασία Office 2016, θα κυκλοφορήσει πιθανόν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015, μετά την κυκλοφορία των Windows 10. Το κόστος της νέας έκδοσης προς το παρόν μας είναι άγνωστο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: