Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Λανσάρει Το OneNote for Mac Και Φέρνει Νέα Χαρακτηριστικά

Η Microsoft δείχνει περισσότερη αγάπη στο αντίπαλο στρατόπεδο της Apple, κυκλοφορώντας το OneNote for Mac. Με αυτό το πρόγραμμα οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν σημειώσεις και να τις αποθηκεύσουν στους servers της Microsoft ή μπορούν και να συγχρονίσουν αυτές που έχουν ήδη αποθηκεύσει από άλλες συσκευές. Η εφαρμογή για Mac υπολογιστές έχει παρόμοιο γραφικό περιβάλλον με αυτήν για Windows. Όσοι έχουν Mac μπορούν να το κατεβάσουν από εδώ δωρεάν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Microsoft Σχεδιάζει Νέο Office for Mac Και Νέο OneNote for Mac

Μαζί με το OneNote for Mac η Microsoft κάνει δωρεάν και το OneNote for Windows, ενώ παράλληλα συνεχίζει να χρεώνει για ‘premium’ χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για SharePoint, ιστορικό, Outlook ενσωμάτωση και άλλα. Οι βασικές λειτουργίες πάντως είναι δωρεάν.

Τέλος, η εταιρία έκανε διαθέσιμο ένα νέο cloud API για να επιτρέψει σε τρίτους προγραμματιστές να ενσωματώσουν τα κύρια χαρακτηριστικά του OneNote στις εφαρμογές τους. Και η Microsoft είναι η πρώτη που εκμεταλλεύεται αυτό το νέο API – λάνσαρε το νέο χαρακτηριστικό OneNote Clipper το οποίο σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις ιστοσελίδες από τον υπολογιστή στις σημειώσεις σου στο OneNote με ένα απλό σύρσιμο. Υποστηρίζει τους Internet Explorer, Chrome, Firefox και Safari.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: