Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Στέλνει Προσκλήσεις Για Εκδήλωση Στις 30 Σεπτεμβρίου

Windows

Η Microsoft έστειλε στον Τύπο προσκλήσεις για μια εκδήλωση που θα διοργανώνει στις 30 Σεπτεμβρίου όπου θα μας ανακοινώσει τα νέα Windows. Το event θα λάβει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο.

Στη σκηνή θα ανέβουν οι Joe Belfiore και Terry Myerson (υπεύθυνοι για τα λειτουργικά συστήματα της εταιρίας) και θα παρουσιάσουν τα Windows 9. Από φήμες και διαρροές φωτογραφιών και βίντεο γνωρίζουμε ήδη τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού: Ψηφιακή βοηθός Cortana, κέντρο ειδοποιήσεων, WiFi Sense για περισσότερες λειτουργίες στο WiFi, Storage Sense για ορισμό σε ποιο δίσκο θέλουμε να αποθηκεύονται τα πολυμέσα, εικονικές επιφάνειες εργασίας, Start μενού με δυνατότητα προσθήκης Live Tiles στα δεξιά, οι Metro εφαρμογές του Start στα Windows 8 έχουν αποκτήσει παράθυρα στο desktop και ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον στην επιφάνεια εργασίας.

Εκείνη την ημέρα φημολογείται επίσης ότι η Microsoft θα μας δώσει την δοκιμαστική έκδοση «Windows Technical Preview» έτσι ώστε να δούμε πως είναι και να στείλουμε bugs που βρίσκουμε μέσω του προγράμματος Microsoft Feedback. Τέλος, θα μάθουμε αν οι χρήστες Windows 8 PC θα αναβαθμιστούν δωρεάν στα 9.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: