Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft VR Kit: Ένα VR Headset Στα Πρότυπα Του Google Cardboard

Η Microsoft αποκάλυψε το Microsoft VR Kit, ένα χάρτινο VR headet που βασίζεται στα πρότυπα του Google Cardboard. Εντοπίστηκε στη Ρωσία, και θα δοθεί σε προγραμματιστές που θα κερδίσουν σε hackathon διαγωνισμό αν η ιδέα τους είναι καλή έτσι ώστε να συνεχίσουν την ανάπτυξη της 3D εφαρμογής τους. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στις 17 Οκτωβρίου.

Όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία του VR Kit, είναι κατασκευασμένο από χαρτόνι και έχει υποδοχή για να μπαίνει η Lumia συσκευή του χρήστη (όπως και στο Cardboard της Google). Έπειτα το κινητό χρησιμοποιείται για τη προβολή 3D περιεχομένου.

Η Microsoft πάντως δεν διαθέτει VR headsets για Windows Phone, και έτσι δεν γνωρίζουμε γιατί θέλει 3D εφαρμογές και παιχνίδια στα Windows (είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει καμία σχέση με το Microsoft HoloLens). Αυτό ίσως υποδηλώνει ότι στο μέλλον θα κυκλοφορήσει ένα ολοκληρωμένο VR Kit, όπως το Gear VR της Samsung που κοστίζει $99.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: