Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Υποχρεωτικές Οι Ενημερώσεις Στα Windows 10

Η Microsoft αποφάσισε να κάνει τις ενημερώσεις των Windows 10 υποχρεωτικές και οι χρήστες τώρα πια δεν θα μπορούν να επιλέξουν ποια updates θέλουν να πραγματοποιηθούν. Αν και αυτό ήταν μια επιλογή μέχρι και τα 8.1, στα 10 μόλις το σύστημα εντοπίσει ένα διαθέσιμο update θα το κατεβάσει και θα το εγκαταστήσει χωρίς να ρωτήσει τον χρήστη. Αν και ακούγεται κάπως επιτακτικό, είναι ένα καλό πράγμα γιατί η Microsoft θα εξασφαλίσει όλοι οι χρήστες να έχουν τη νεότερη και ασφαλέστερη έκδοση των Windows.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία αδειοδότησης των Windows 10 (EULA) αναφέρει:

The Software periodically checks for system and app updates, and downloads and installs them for you.
You may obtain updates only from Microsoft or authorised sources, and Microsoft may need to update your system to provide you with those updates.
By accepting this agreement, you agree to receive these types of automatic updates without any additional notice.

Παρόλα αυτά, όσοι είναι ‘pro’ με τα Windows, και έχουν εγκατεστημένη την έκδοση Windows 10 Pro, θα μπορούν μέσω του Windows Update for Business να αναβάλουν την εγκατάσταση για έως 8 μήνες. Με αυτό το τρόπο θα μπορούν να δουν αν υπάρχουν προβλήματα με το update. Τέλος, όσοι έχουν την έκδοση Enterprise (για επιχειρήσεις) μπορούν μέσω του Long Term Service Branch να κάνουν τις σημαντικότερες ενημερώσεις μετά από κάποια χρόνια και απευθύνεται σε χρήστες που δεν χρειάζεται να έχουν κάθε ενημέρωση εγκατεστημένη.

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδόσεις των Windows 10, και τις διαφορές τους, εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: