Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Στέλνει Ενημέρωση Στα Nexus 4, 5, 6, 7 & 9

Google Nexus 6

Η Google ξεκίνησε να στέλνει μια νέα ενημέρωση λογισμικού σε σχεδόν όλες τις Nexus συσκευές που κυκλοφορούν στους δρόμους αυτή τη στιγμή. Δηλαδή στα LG Nexus 4 & 5, Motorola Nexus 6, Asus Nexus 7, και HTC Nexus 9. Η Google υποσχέθηκε ότι θα προσφέρει μηνιαία updates ασφαλείας για το Android και αυτό φαίνεται να είναι το πρώτο. Αν οι Samsung και LG κρατήσουν τον λόγο τους τότε και αυτές θα κυκλοφορήσουν το ίδιο update για τις δικές τους συσκευές σύντομα.

Η ενημέρωση αυτή αφορά μονάχα την ασφάλεια (ίσως διορθώνει και κάποια μικρά bugs), και για αυτό η έκδοση του Android παραμένει στον αριθμό 5.1.1. Το νέο build number ωστόσο είναι το LMY48M και αφού δεν υπάρχει επίσημο changelog το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι έχει μικρό μέγεθος (περίπου 30MB για το 6 και λιγότερο από 20MB για τα υπόλοιπα) και για αυτό θα εγκατασταθεί γρήγορα μόλις γίνει διαθέσιμο στη συσκευή σας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: