Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nokia C1: Νέα Εικόνα Το Δείχνει Με Windows 10 Mobile

«Nokia C1» φημολογείται ότι λέγεται το νέο smartphone των Φιλανδών, και ενώ οι φήμες για αυτό είχαν ‘παγώσει’ μια νέα εικόνα ανέβηκε στο διαδίκτυο που το δείχνει ξανά. Στην εικόνα φαίνεται να έχει τον ίδιο σχεδιασμό με αυτόν που είδαμε σε παλιές διαρροές, όμως έχει μετακινηθεί η κύρια κάμερα στα αριστερά.

Στην εικόνα το βλέπουμε επίσης σε γκρι, ροζ, χρυσαφί και λευκό χρώμα. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το δείχνει σε δύο εκδόσεις: η μία με Android και τον Z Launcher και η άλλη με Windows 10 Mobile. Λογικά η Nokia θα πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει πελάτες από τη Microsoft που ακόμα την υποστηρίζουν αλλά δεν θέλουν Android.

Οι φήμες ισχυρίζονται ότι το Nokia C1 ενσωματώνει 5-ιντσών HD οθόνη, Intel Atom chipset, 2GB μνήμη RAM, 8-megapixels κύρια κάμερα και 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα. Έχει ένα πολύ λεπτό σώμα με unibody κατασκευή, μικρά περιθώρια και ίσως μεταλλική κατασκευή.

Ο CEO της Nokia, Rajeev Suri, έχει επιβεβαιώσει ότι η εταιρία του θα επιστρέψει στην αγορά των smartphones από το 4ο τρίμηνο του 2016, όταν θα λήξει η συμφωνία της με τη Microsoft, και ακούγεται ότι η Foxconn θα αναλάβει τη κατασκευή, προώθηση, υποστήριξη, διανομή και πώληση των νέων Nokia smartphones.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: