Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

NVIDIA GeForce GTX 980 Ti: Ανακοινώθηκε Η Νέα GPU Για 4K Gaming

Η NVIDIA παρουσίασε στο κοινό την NVIDIA GeForce GTX 980 Ti, τη διάδοχο της GTX 980 και τη δεύτερη μέχρι στιγμής καλύτερη κάρτα γραφικών που έχει. Η εταιρία αναφέρει πως πρόκειται για τη ναυαρχίδα GeForce GPU και ότι είναι καταπληκτική για τους gamers που δεν έχουν μεταβεί ακόμα στις Maxwell GPU.

Η GTX 980 Ti είναι μια κάρτα γραφικών που ‘μπαίνει’ ανάμεσα στις GTX 980 και Titan X σε ότι αφορά τις επιδόσεις τους (αλλά και τη τιμή), ενώ είναι 3x φορές γρηγορότερη σε σχέση με τη GTX 680. Έχει 6GB μνήμη RAM τεχνολογίας GDDR5 και αρκετούς CUDA πυρήνες (2.816 στο σύνοολο) για 4K gaming. Οι επιδόσεις της φτάνουν στης ναυαρχίδας Titan X η οποία εξοπλίζεται με 3.072 πυρήνες CUDA. Υποστηρίζει επίσης το νέο DirectX 12.

Η τιμή της νέας κάρτας γραφικών αγγίζει τα $649, δηλαδή κοστίζει $100 παραπάνω από την GTX 980. Η νέα πρόταση της Nvidia είναι ιδανική για gamers που δεν θέλουν να δώσουν $999 για την GeForce GTX Titan X, αφού με $350 λιγότερα παίρνουν την GeForce GTX 980 Ti με παρόμοιες επιδόσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: