Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Precise Puppy: Ελαφρύ Linux Βασισμένο Στο Ubuntu

Precise Puppy

Αν είσαι fan του Linux και θέλεις να τρέχεις Linux παντού, τότε το Precise Puppy είναι μία λύση. Είναι βασισμένο στο Ubuntu, όμως είναι τόσο ελαφρύ ώστε να μπορεί να τρέξει σε USB flash drives, mini PCs κλπ.

Το Puppy υπάρχει εδώ και χρόνια, όμως το 2012 κυκλοφόρησε το Precise Puppy που είναι βασισμένο στο Ubuntu και τρέχει όλα τα προγράμματα του. Μάλιστα, ενώ το Ubuntu 12.04 Linux είναι 750MB, το Precise Puppy 5.4.3 φτάνει μόλις τα 166MB. Είναι διαθέσιμο επίσης και το Slacko Puppy, βασισμένο στο Slackware και το μέγεθός του φτάνει τα 160MB.

Και οι δύο εκδόσεις τις διανομής είναι διαθέσιμες για δωρεάν λήψη μέσω της σελίδας του Puppy. Σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις πουθενά;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: