Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

$2,7 Εκατ. Δίνει Η Google Σε Όσους ‘Σπάσουν’ Το Chrome OS

Η Google ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει έναν νέο διαγωνισμό «Pwnium» όπου θα προκαλέσει τους χάκερς να σπάσουν το λειτουργικό της, Chrome OS. Ο διαγωνισμός έχει τον τίτλο Pwnium 4, και για πρώτη φορά οι ομάδες ή ο χάκερ θα μπορεί να διαλέξει αν θέλει να χρησιμοποιήσει Chromebook με Intel ή ARM επεξεργαστή. Το 2013 έπρεπε αναγκαστικά με Intel.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Microsoft Φοβάται Τα Chromebook Καθώς Μειώνεται Η Χρήση Των Windows Στα Σχολεία

Τα βραθεία που θα μοιραστούν είναι φυσικά χρήματα, και συγκεκριμένα οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ $110,000 και $150,000 ανά ομάδα ή άτομο που θα χακάρει το web λειτουργικό της Google. Έξτρα ποσά θα λάβουν όσοι επάνω σε ένα Hewlett-Packard ή Acer Chromebook καταφέρουν να επηρεάσουν τόσο πολύ το λειτουργικό και οι αλλαγές μείνουν μόνιμες ακόμα και μετά από επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Η Google στο event που θα διεξάγει στο Βανκούβερ του Καναδά θα έχει $2,71828 εκατομμύρια για να δώσει. Το “2,71828” προέρχεται από μια μαθηματική σταθερά που είναι η βάση του φυσικού λογαρίθμου. Τους κανόνες για τον διαγωνισμό μπορείς να τους διαβάσεις εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: