Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung 850 EVO Και PRO: Οι Πρώτοι Της SSD Με 2TB Μνήμη

Η Samsung ανακοίνωσε τους νέους SSD δίσκους Samsung 850 EVO και PRO οι οποίοι είναι οι πρώτοι της με 2TB μνήμη. Η Samsung τους δημιούργησε επειδή είδε αυξημένη ζήτηση για 500GB SSD δίσκους και οι 2TB δίσκοι της θα είναι δύο καλές προτάσεις για την εποχή των SSD με πολλά terabyte. Σύμφωνα πάντα με τους Κορεάτες.

Οι εκδόσεις των Samsung 850 EVO και 850 PRO με 2TB χωρητικότητα θα γίνουν διαθέσιμες σε 50 χώρες σύντομα. Κατασκευάζονται με τη τεχνολογία 3D V-NAND της Samsung και περιλαμβάνουν 128 μεμονωμένα flash chips. Τα chips έχουν χωρητικότητα 128 gigabit και είναι χωρισμένα σε 32 layers. Οι δίσκοι έχουν επίσης αναβαθμισμένα MHX controllers και 2GB LPDDR3 RAM (τέσσερα 4 gigabit chips στα 20nm).

Τα mini PC και τα laptops υποστηρίζουν επίσης τους νέους Samsung 850 EVO και PRO αλλά όσοι θέλουν να τους αγοράσουν θα πρέπει να πληρώσουν $800 για τον πρώτο και $1,000 για τον δεύτερο. Επειδή είναι πολύ ακριβοί, η Samsung δίνει 10 χρόνια γραπτή εγγύηση ή 300TB εγγραφής για τον PRO και τα μισά για τον EVO (5 χρόνια εγγύηση/150TB).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: