Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Καλείται Να Πληρώσει $930,000,000 Στην Apple

Άλλη μια μεγάλη δικαστική διαμάχη μεταξύ της Samsung και της Apple τελείωσε, με αποτέλεσμα η κορεάτικη εταιρία να πρέπει να πληρώσει στην Apple το ποσό των 930.000,000 δολαρίων. Επίσης, η αμερικάνικη εταιρία είχε κάνει αίτημα προς το δικαστήριο να βγάλει απόφαση με την οποία να απαγορεύει την πώληση ορισμένων προϊόντων της Samsung στην αμερικάνικη αγορά, όμως το δικαστήριο το απέρριψε.

Η δίκη είχε τελειώσει το 2012 και η τότε απόφαση ήταν η Samsung να πληρώσει 1,05 δισ. δολάρια για ζημιές που αποδιδόντουσαν στην καταπάτηση πατεντών. Η εταιρία όμως είχε υποβάλει ένσταση και έτσι ξεκίνησε ένας νέος κύκλος δικών που έριξαν το ποσό στο τελικό του αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, αν νομίζετε ότι οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ των δύο αυτών εταιριών τελείωσε, είστε γελασμένοι. Η Apple έχει ήδη καταθέσει νέα μήνυση που αφορά συσκευές όπως το Samsung Galaxy S III. Σύντομα λοιπόν οι δύο εταιρίες θα βρεθούν πάλι στα δικαστήρια και εμείς θα είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: