Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Sony επιστρέφει στην αγορά των PC με SSD δίσκους

Η Sony πριν λίγα χρόνια πούλησε το τμήμα υπολογιστών της, όμως τώρα προσπαθεί να εισέλθει ξανά σε αυτή την αγορά με SSD δίσκους. Όπως αποκαλύπτει το MaximumPC, η εταιρία έχει ήδη ετοιμάσει τη σειρά SLW-M και θα τους κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σειρά Sony SLW-M περιλαμβάνει τα μοντέλα SLW-MG2 και SLW-MG4 με 240 και 480 GB χωρητικότητα αντίστοιχα. Και οι δύο είναι 2,5-ιντσών eSATA δίσκοι με πάχος 7 χιλιοστά και βάρος 50 και 60 γραμμάρια ο καθένας. Το κινέζικο site diyhk.pc που είχε πρόσβαση σε αυτούς, τους άνοιξε μέσα τους βρήκε Toshiba A19 TLC flash μνήμες και τον controller Phison S10. Παρότι και τα δύο τα συναντάμε σε SSD δίσκους, τα chips A19 TLC είναι τα πιο αργά που προσφέρει η Toshiba.

Οι Κινέζοι έλεγξαν και τις επιδόσεις των δίσκων με το διάσημο πρόγραμμα CrystalDiskMark. Παρά τα αργά chips, η ταχύτητα ανάγνωσής τους φτάνει τα 531.9 MBps και η ταχύτητα εγγραφής τα 483.2 MBps. Οι ταχύτητες αγγίζουν αυτές των Samsung 850 Evo SSDs, οπότε είναι ικανοποιητικές, ωστόσο υπάρχουν και πιο γρήγοροι δίσκοι στην αγορά. Ενσωματώνουν επίσης το λογισμικό κλωνοποίησης Acronis True Image 2015 HD και το λογισμικό διαγνωστικών SSD Toolbox της εταιρίας για να παρακολουθούν οι χρήστες την υγεία των δίσκων.

Η Sony δεν τους έχει ανακοινώσει ακόμα και για αυτό δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζουν. Ωστόσο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι οι Γιαπωνέζοι ασχολούνται ξανά με τους υπολογιστές. Άραγε ετοιμάζουν το μεγάλο comeback; Θα λανσάρουν περισσότερα εξαρτήματα; Ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: