Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Steam OS: Το Νέο Λειτουργικό Σύστημα Της Valve

Steam OS

Το δικό της λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Linux ανακοίνωσε η Valve, η ονομασία αυτού είναι Steam OS. Το Steam OS φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο λειτουργικό υπολογιστών και συσκευών τηλεόρασης για gaming.

Με το Steam OS θα μπορείς να μοιράζεσαι τα παιχνίδια σου μέσω της υπηρεσίας Steam Family Sharing με τους φίλους σου, όχι ταυτόχρονα όμως. Θα υπάρχει επιπλέον η επιλογή για την ενεργοποίηση της γονικής επιτήρησης. Στην συνέχεια θα προστεθούν και υπηρεσίες streaming μουσικής και βίντεο όπως από τα YouTube, Spotify, Pandora, Netflix και Hulu.

Το λειτουργικό θα είναι δωρεάν για όσες εταιρείες θελήσουν να φτιάξουν παιχνιδοκονσόλα αλλά και για τους απλούς χρήστες ώστε να το βάλουν στον υπολογιστή τους και να έχουν πλήρη πρόσβαση στα παιχνίδια. Επίσης μέσα στο 2014 θα δούμε πολλούς τίτλους να υποστηρίζουν τη νέα προσπάθεια της Steam με τους περισσότερους να τους μάθουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: