Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Ubuntu Έγινε 10 Χρονών Και Κυκλοφόρησε Η Έκδοση 14.10

Ubuntu 14.10

Με 20 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, το Ubuntu της Canonical είναι από τις διασημότερες διανομές Linux. Το Ubuntu έκλεισε 10 χρόνια ζωής πριν λίγες μέρες και τώρα η εταιρεία έκανε διαθέσιμη την έκδοση 14.10.

Η νέα έκδοση επικεντρώνεται στους προγραμματιστές προσφέροντας πολλά εργαλεία και λειτουργίες, διαθέτει ενισχυμένη ασφάλεια, και το περιβάλλον έγινε ακόμα πιο εύκολο για τους αρχάριους χρήστες. Τα LibreOffice, Firefox, Chromium και Rhythmbox ενημερώθηκαν στις τελευταίες τους εκδόσεις και προστέθηκε η υποστήριξη του πρωτοκόλλου IPP Everywhere για σύνδεση οποιουδήποτε εκτυπωτή χωρίς να υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστό λογισμικό.

Οι προγραμματιστές θα βρουν ενσωματωμένο το Ubuntu Developer Tools Centre το οποίο δίνει άμεση πρόσβαση σε όλα τα Android toolkits και τα συνδέει με τον launcher με μια εντολή. Σύντομα θα υποστηριχθούν και οι πλατφόρμες, όπως οι Go και Dart. Η νέα έκδοση του Ubuntu έχει βασιστεί στο kernel 3.16 για καλύτερη υποστήριξη στους επεξεργαστές Intel (Haswell, Broadwel, Merrifield και Cherryview), AMD, Nvidia, ARM 64 και Power8.

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση του Ubuntu από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: