Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Visual Studio Code: Νέο Δωρεάν IDE Από Τη Microsoft Για Linux Και OS X

Στο συνέδριο προγραμματιστών BUILD 2015 η Microsoft ανακοίνωσε κάτι πρωτόγνωρο: το νέο IDE Visual Studio Code για Windows, Linux και OS X. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρία κυκλοφορεί ένα πρόγραμμα για προγραμματιστές για αντίπαλη πλατφόρμα και σίγουρα σηματοδοτεί τη νέα πορεία πλεύσης της εταιρίας η οποία δεν είναι άλλη από του ανοιχτού κώδικα λογισμικό.

Το νέο μέλος της οικογένειας Visual Studio είναι εδώ για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να γράψουν προγράμματα ανεξαρτήτου πλατφόρμας και υπολογιστή. Δεν έχει όλες τις δυνατότητες του πλήρες προγράμματος για Windows, αλλά τα debugging, syntax highlitiing, snippets, intellisense και GIT έρχονται μαζί με το Code. Στην ουσία είναι μια ελαφριά έκδοση του Visual Studio και επειδή προσφέρεται δωρεάν δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά.

Μπορείτε να κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft τη «preview» έκδοση του προγράμματος χωρίς να απαιτείται λογαριασμός Microsoft.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: