Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Windows 10: Διέρρευσαν Οι Συσκευασίες Που Μάλλον Δεν Θα Αποκτήσετε Ποτέ

Η Microsoft προετοιμάζεται για το παγκόσμιο λανσάρισμα των Windows 10 και αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλα είναι έτοιμα. Η εταιρία όπου να ναι θα δώσει την RTM έκδοση στους κατασκευαστές PC, έχει πληροφορήσει τους χρήστες πως θα αναβαθμιστούν δωρεάν, μας έχει δείξει το προ-επιλεγμένο wallpaper και πώς το έφτιαξαν και μας έχει ενημερώσει ακόμη για το τι θα χάσουμε άμα αναβαθμίσουμε από παλιότερη έκδοση. Τώρα διέρρευσαν και οι συσκευασίες μέσα στις οποίες θα πωλούνται τα DVD με τα Windows 10 για εγκατάσταση.

Τα κουτιά είναι αρκετά μινιμαλιστικά, και στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένα screenshot της επιφάνειας εργασίας με το ανανεωμένο Start μενού ανοιχτό. Παρατηρούμε ότι η Home έκδοση που θα αγοράσουν οι απλοί καταναλωτές είναι μπλε, ενώ η Pro για τους επαγγελματίες μοβ – μπορείτε να διαβάσετε εδώ για τις διαφορές μεταξύ των εκδόσεων. Να σημειώσουμε ότι πρώτη φορά βλέπουμε το wallpaper των 10 σε μοβ.

Με τη Microsoft να δίνει δωρεάν τα Windows 10 σε όσους έχουν PC με αυθεντικά Windows 7, 8 και 8.1, λίγοι θα πάνε σε κάποιο κατάστημα για να αγοράσουν με τον παραδοσιακό τρόπο τα Windows. Εδώ μπορείτε να δείτε όλη τη κάλυψή μας για τα 10, καθώς επίσης και τα πρώτα PC που ανακοινώθηκαν με αυτά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: