Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Windows 10 Θα Παρουσιαστούν Ξανά Με Υποστήριξη FLAC Και .mkv Αρχείων

Windows 10 Start Menu

Τα Windows 10 θα έρθουν το 2015 για να λύσουν διάφορα θέματα που υπήρχαν στις παλιότερες εκδόσεις των Windows, αλλά θα φέρουν και νέα χαρακτηριστικά. Εκτός από την από την επιστροφή του Start μενού με ανανεωμένη μορφή έγινε γνωστό ότι το λειτουργικό σύστημα θα υποστηρίζει τα αρχεία FLAC και .mkv. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες χωρίς να κατεβάσουν επιπρόσθετα προγράμματα θα μπορούν να αναπαράγουν μουσική με ανώτερη ποιότητα και θα βλέπουν ταινίες με το προ-εγκατεστημένο player.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες του The Verge, η Microsoft στις αρχές του 2015 θα κυκλοφορήσει στο κοινό την έκδοση Consumer Preview η οποία λογικά θα έχει λίγα bugs έτσι ώστε οι απλοί χρήστες που θέλουν να τα δοκιμάσουν πρώτοι, να τα εγκαταστήσουν χωρίς πολλά προβλήματα. Τον Ιανουάριο η εταιρία θα διεξάγει μια εκδήλωση όπου θα παρουσιάσει την έκδοση αυτή και ελπίζουμε τότε να αποκαλύψει τα σχέδιά της για τα Windows Phone 10 (όλα τα Lumia θα αναβαθμιστούν στα 10) και τα tablets.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: