Η Microsoft Διοργανώνει Εκδήλωση Για Τα Windows 10 Στις 21 Ιανουαρίου

Η Microsoft Διοργανώνει Εκδήλωση Για Τα Windows 10 Στις 21 Ιανουαρίου

Windows 10 Event invite

Η Microsoft θα διοργανώσει μια εκδήλωση σχετικά με τα Windows 10 στο Redmond, την 21η μέρα του νέου έτους. Η εταιρία έστειλε από τώρα προσκλήσεις στα μέσα ενημέρωσης που θέλει να παρευρίσκονται στο event της χαρακτηρίζοντας τα Windows 10 «το επόμενο κεφάλαιο.»

Το The Verge πρόσφατα αποκάλυψε τα πλάνα της Microsoft για τον Ιανουάριο και τονίζει πως η εταιρία θα επικεντρωθεί κυρίως σε χαρακτηριστικά που αφορούν τους καταναλωτές. Η Microsoft αναμένεται να αναλύσει το γραφικό περιβάλλον Continuum για τις συσκευές με οθόνες αφής, θα μας μιλήσει για τα Windows 10 για κινητά και tablets και θα παρουσιάσει τη ψηφιακή βοηθό Cortana στους υπολογιστές. Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο από το WinBeta στο οποίο φαίνεται πως λειτουργεί η ψηφιακή βοηθός, αλλά είναι πρώιμη έκδοση και το τελικό UI ίσως να είναι αλλαγμένο.

Η Microsoft πρώτα αποκάλυψε τα Windows 10 σε ένα event για επιχειρήσεις και προγραμματιστές στο San Francisco, αλλά το event του Ιανουαρίου θα είναι σημαντικότερο επειδή θα μιλήσει για πράγματα που αφορούν τους απλούς καταναλωτές. Ο Microsoft CEO Satya Nadella θα ανέβει στη σκηνή, μαζί με τον επικεφαλή των Windows Terry Myerson, τον επικεφαλή του Xbox Phil Spencer και τον Joe Belfiore που ελέγχει το κομμάτι της εμπειρίας του χρήστη για κινητά, tablets και PC.

Την εκδήλωση θα μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι μέσω live-streaming και τότε θα δούμε πως θα τρέχουν τα Windows 10 στα PC, στα κινητά, στα tablets, ακόμα και στο Xbox One.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.