Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft: Τα Windows 10 Είναι Η Τελευταία Έκδοση

Windows 10 Start menu

Τα Windows 10 θα είναι η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος, σύμφωνα με την Microsoft. Η αποκάλυψη έγινε από τον Jerry Nixon κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Ignite της εταιρίας ο οποίος είπε «τώρα θα κυκλοφορήσουμε τα Windows 10, και επειδή τα Windows 10 είναι η τελευταία έκδοση των Windows, εργαζόμαστε ακόμα πάνω στο λειτουργικό σύστημα.»

Ακούγεται λες και μετά τα Windows 10 τα Windows δεν θα υπάρχουν, αλλά σε καμιά περίπτωση ο Nixon δεν εννοούσε αυτό. Στη πραγματικότητα, η εταιρία θέλει να μετατρέψει τη πλατφόρμα της σε υπηρεσία και με αυτή την μετατροπή αυτή οι εκδόσεις θα χαθούν. Έτσι οι χρήστες θα λένε απλά ότι έχουν «Windows» και όχι «Windows 7/8» που λέγανε μέχρι τώρα.

Με αυτό το τρόπο δουλεύει και η Google με τον φυλλομετρητή Chrome. Πλέον ο Google Chrome έχει φτάσει την έκδοση 42.0.2311.135 αλλά αναβαθμίζεται αυτόματα και κανείς δεν ενδιαφέρεται για την έκδοση του.

Αργότερα θα μιλάμε μόνο για τα «Windows» και η Microsoft θα παρέχει δύο τρόπους για την αναβάθμισή τους, με το Patch Tuesday να έχει καταργηθεί – τον γρήγορο (fast ring) και τον αργό (slow ring). Με τον πρώτο τρόπο οι ενημερώσεις θα γίνονται διαθέσιμες μόλις η Microsoft τις διαθέσει, ενώ με τον δεύτερο θα εγκαθίστανται όλες μαζί μετά από καιρό όπως γίνεται στο OS X.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: