Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Windows 10 Θα Κυκλοφορήσουν Στις 29 Ιουλίου

Η Microsoft είχε υποσχεθεί ότι μέσα στο καλοκαίρι θα λανσάρει τα Windows 10 και τελικά θα κρατήσει την υπόσχεσή της. Η εταιρία ανακοίνωσε πως στις 29 Ιουλίου το νέο της λειτουργικό σύστημα θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα.

Όπως αναφέρει ο Terry Myerson, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος για τα Λειτουργικά Συστήματα της Microsoft, τα Windows 10 πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες 1.5 δισεκατομμυρίων ατόμων σε 190 χώρες στον κόσμο. Με τα Windows 10 η Microsoft θέλει να τροφοδοτήσει κάθε συσκευή στην αγορά -από υπολογιστές μέχρι Internet of Things συσκευές- και να βοηθήσει τους προγραμματιστές, αφού αυτοί θα γράφουν μια φορά το πρόγραμμά τους και αυτό θα τρέχει απροβλημάτιστα σε κάθε Windows συσκευή.

Η Microsoft έχει προσπαθήσει να κάνει τα νέα Windows αρκετά ελαφριά και γρήγορα και να τρέχουν σωστά σε κάθε συσκευή και οθόνη. Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, ενσωματώνουν τη ψηφιακή βοηθό Cortana, τον νέο browser Microsoft Edge, τα Universal apps που τρέχουν σε κάθε συσκευή, το DirectX 12 και έχουν βελτιωθεί οι gaming δυνατότητές τους. Αυτά είναι λίγα από τα νέα χαρακτηριστικά των 10 – μπορείτε να δείτε όλη τη κάλυψή μας εδώ.

Όσοι έχουν PC που τρέχει Windows 7/8/8.1 θα μπορούν να κάνουν δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10 και αργότερα θα λαμβάνουν δωρεάν ενημερώσεις. Όσοι θέλουν να τα αγοράσουν θα πρέπει να πληρώσουν $109.99 για την Home έκδοση ή $149.99 για την Professional (πληροφορίες για τις εκδόσεις μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: