Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Νέο Wallpaper Των Windows 10 Φτιάχτηκε Με… Φως

Όπως γίνεται με κάθε έκδοση των Windows, η Microsoft δημιούργησε ένα νέο wallpaper για τα Windows 10. Και αφού τα Windows 10 είναι η «τελευταία έκδοση» του λειτουργικού συστήματος, η εταιρία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το wallpaper.

Για τα επερχόμενα Windows η Microsoft ανέθεσε σε μια ομάδα να πάει σε ένα studio στο San Francisco και με τη βοήθεια του φωτός να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η ομάδα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τεχνικές χαρτογράφησης, laser και projectors για να επιτύχει το στόχο της και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα σκοτεινό wallpaper με το λογότυπο των Windows φτιαγμένο από φως.

Η νέα ταπετσαρία θα ήταν αρκετά εντυπωσιακή αν ήταν κινούμενη, αλλά δυστυχώς η εταιρία δεν μπόρεσε να το κάνει αυτό. Τα Windows 10 θα κυκλοφορήσουν σύντομα, στο τέλος του Ιουλίου, με το νέο wallpaper προ-επιλεγμένο για να στολίζει τους εκατομμύρια υπολογιστές που θα τρέχουν το νέο λειτουργικό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: