Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows 8, Έρχονται Τον Οκτώβριο Με Ειδική Έκδοση Για USB Flash

Η Microsoft έκανε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με τα Windows και την ημερομηνία διάθεσή τους και μία νέα έκδοση.

Τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα τον Οκτώβριο με τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που υπήρχαν μέχρι τώρα. Δηλαδή, κάποιος που αγόρασε από τις 2 Ιουνίου 2012 έναν -καλό- υπολογιστή με Windows 7 μπορεί να κάνει αναβάθμιση με μόλις 15€ (περισσότερες πληροφορίες εδώ) στα Windows 8 Pro, και όλοι οι άλλοι με Windows 7, Vista ή XP με 40€ μπορούν να κάνουν online αναβάθμιση ή με 70€ να πάρουν και το DVD-ROM (με κλειδί ενεργοποίησης για μία χρήση).

Για τις κατασκευάστριες εταιρίες και τους προγραμματιστές τώρα, η RTM έκδοση (Release to Manufacturer) των Windows θα δοθεί την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, και μαζί με αυτή, θα ξεκινήσει η δυνατότητα αγοράς εφαρμογών από το κατάστημα εφαρμογών Windows Store (μέχρι τώρα όλες είναι δωρεάν).

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε την νέα έκδοση των Windows, Windows 8 To Go. Τα Windows 8 To Go είναι καθαρά για τους προχωρημένους και τους επαγγελματίες. Είναι μία ειδική έκδοση των Windows που μπορεί να αποθηκευτεί σε USB flash.

Έρχονται προ-εγκατεστημένα σε ένα USB flash με χωρητικότητα 32GB και ότι κάνεις αποθηκεύονται σε αυτό (προγράμματα, ρυθμίσεις κτλ). Έτσι όπου συνδέσεις το φλασάκι αυτό και ανοίξεις τον υπολογιστή με αυτό είναι σαν να ανοίγεις τον δικό σου υπολογιστή.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: