Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows 8 | Αντίο Μπλε Οθόνη Θανάτου, ήρθε η μαύρη…


Ήρθε η στιγμή και για τη Μπλε Οθόνη Θανάτου (Blue Screen Of Death) στα Windows να αντικατασταθεί στη νέα έκδοση του λειτουργικού.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι τα Windows 8 θα φέρουν μεγάλες αλλαγές, καθώς και νέες δυνατότητες, όπως το κατάστημα εφαρμογών Windows App Store. Μία από αυτές τις αλλαγές θα είναι επίσης και η BSOD, η μπλε οθόνη που εμφανίζεται όταν υπάρχει πρόβλημα στο Windows και χρειάζεται επανεκκίνηση.

Πλέον, στα 8 η συγκεκριμένη οθόνη θα εμφανίζεται με μαύρο, το πολύ μπλα μπλα έχει φύγει και την θέση του έχουν λάθει δύο απλές και κατανοητές γραμμές που αναφέρουν ότι ο υπολογιστής χρειάζεται επανεκκίνηση καθώς προέκυψε ένα σφάλμα. Φυσικά με Metro UI.

Όπως και να χει, το BSOD θα παραμείνει BSOD (Black Screen Of Death)…

Πηγή: winrumors.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: