Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Windows 8: Οι Τελικές Τιμές, Προσφορές Και Η Πρώτη Διαφήμιση

Σε 10 μέρες από τώρα θα ξεκινήσει το εμπορικό λανσάρισμα των Windows 8 με εκδήλωση, και η Microsoft δεν διστάζει να αποκαλύψει από τώρα τιμές και προσφορές.

Σε επαφή που ήρθαμε με αντιπρόσωπο της Microsoft, μάθαμε ότι θα υπάρχουν δύο προσφορές που ισχύουν μέχρι τις 31/1 του 2013. Η πρώτη είναι για αναβάθμιση σε υπολογιστή με Windows 7 αγορασμένο από τις 2 Ιουνίου 2012 έως τις 31 Ιανουαρίου 2013, δηλώνοντας συμμετοχή στη διεύθυνση windowsupgradeoffer.com πριν από τις 28 Φεβρουαρίου 2013, με τιμή μόνο 14,99 Ευρώ. Και η δεύτερη είναι για κανονική αγορά του DVD των Windows 8 με κόστος 59,99 Ευρώ (έκδοση Pro) ως ειδική προσφορά γνωριμίας. Υπάρχει και μία τρίτη που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, για αναβάθμιση από XP, Vista και 7 σε 8 Pro με 39,99 Ευρώ.

Η εταιρία δήλωσε ότι “πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν εξαιρετικές προσφορές” και λογικά μέσα σε αυτές θα συμπεριλαμβάνεται και η τρίτη που αναφέραμε από πάνω με τα 39,99€. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζουν οι αναβαθμίσεις χωρίς τις προσφορές, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτά θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση.

Παρακάτω είναι η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=i1GNDs7DCTw&w=600&h=338]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: