Το Windows 8.1 Update 1 Διέρρευσε Και Μπορείς Να Το Κατεβάσεις

Windows 8.1 Update 1: Ευκολότερη Αναζήτηση Εφαρμογών Και Τερματισμός PC

Windows 8.1 Update 1 Right Click

Η επερχόμενη Windows 8.1 Update 1 αναβάθμιση της Microsoft μπορεί να μην φέρνει μεγάλες αλλαγές, αλλά βελτιώσεις στην πλοήγηση εντοπίζονται. Ένα build αυτής της έκδοσης διέρρευσε στο διαδίκτυο για τους ριψοκίνδυνους που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν εβδομάδες πριν την τελική έκδοση.

Τι αλλαγές φέρνει το Windows 8.1 Update 1; Όπως είχαμε γράψει εδώ στο TC, οι χρήστες πλέον θα μπορούν να καρφώνουν τις εφαρμογές του Start στην γραμμή εργασιών για να μην χρειάζεται να μπαίνουν στην Αρχική. Στην αρχική, με δεξί κλικ στα Tiles εμφανίζεται μια λίστα (contextual menu) με τις πιθανές επιλογές, όπως μετακίνηση, αλλαγή μεγέθους ή διαγραφή. Ένα κουμπί ενέργειας (τερματισμός λειτουργίας, επανεκκίνηση και ύπνος) και ένα για αναζήτηση έχουν επίσης προστεθεί στο πάνω μέρος του Αρχικής. Ακόμη, boot-άρισμα του Η/Υ στο desktop λέγεται ότι θα είναι μια νέα επιλογή.

Αυτή η έκδοση φαίνεται να είναι μία πρώιμη και πιστεύουμε πως μπορείτε να τη βρείτε εύκολα για να την κατεβάσετε αν ψάξετε στα κατάλληλα sites. Πάντως προτείνουμε να περιμένετε μέχρι τις 11 Μαρτίου, η φημολογούμενη μέρα για το επίσημο λανσάρισμα του Windows 8.1 Update 1.

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.