Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Windows 8.1 Update: Η Νέα Έκδοση Των Windows Ανακοινώθηκε

Η Microsoft στην έκθεση Mobile World Congress σήμερα ανακοίνωσε την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση των Windows για φέτος η οποία έχει βαφτιστεί προσωρινά Windows 8.1 Update. Ο Joe Belfiore είναι πλέον ο υπεύθυνος για το λογισμικό των tablets και PC (Windows/Windows RT) της εταιρίας, ενώ παραμένει επικεφαλής στον τομέα των κινητών (Windows Phone) όπως ήταν μέχρι σήμερα.

Ο Joe λοιπόν ανέβηκε σήμερα στη σκηνή και παρουσίασε την αναβάθμιση Windows 8.1 Update, γνωστή μέχρι τώρα ως “Update 1,” η οποία έχει σχεδιαστεί για να γλυτώσει χρόνο στους χρήστες με πληκτρολόγιο και ποντίκι από χαρακτηριστικά που είχαν σχεδιαστεί μόνο για συσκευές tablet. Πιο απλά, έχουν προστεθεί διάφορα επιπλέον κουμπιά για να κάνουν την ζωή των χρηστών πιο εύκολη.

Συγκεκριμένα, έχουν προστεθεί δύο πλήκτρα αναζήτησης και ενέργειας (απενεργοποίηση, επανεκκίνηση, ύπνος) δίπλα στο προφίλ του χρήστη στην οθόνη Start, στην οθόνη Start το δεξί κλικ είναι το κλασικό κλικ του περιβάλλοντος desktop, μπορείς να καρφιτσώσεις εφαρμογή του Start στην γραμμή εργασιών της επιφάνειας εργασίας και να δεις εκεί ποιες τρέχουν ή να ξεκινήσεις κάποια από εκεί, και υπάρχει νέα μπάρα στις εφαρμογές του Start (αν σύρεις το ποντίκι στο πάνω μέρος της οθόνη) για να κλείνεις τα apps με το κλασικό ‘Χ’ ή να τα ελαχιστοποιείς. Σε γενικές γραμμές έχει κλείσει το κενό μεταξύ Αρχικής οθόνης και Επιφάνειας Εργασίας. Άλλες αλλαγές στο λειτουργικό έχουν να κάνουν με τις ελάχιστες απαιτήσεις – πλέον υποστηρίζονται συσκευές με 1 GB RAM και 16 GB χωρητικότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το update δεν έχουν δοθεί. Ακόμα και το τελικό όνομά του δεν ξέρουμε ποιο είναι. Η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει όλα τα χαρακτηριστικά του Windows 8.1 Update στη δική της εκδήλωση, Build 2014, τον Απρίλιο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: