Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Windows 8.1 With Bing: Η Οικονομικότερη Έκδοση Των Windows Ανακοινώθηκε

Windows 8.1 With Bing Desktop

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τα Windows 8.1 With Bing, την οικονομικότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματός της για υπολογιστές!

Όπως γνωρίζαμε και από τις φήμες, τα Windows 8.1 With Bing έχουν σχεδιαστεί ώστε να προωθούν τις υπηρεσίες του Bing της Microsoft, όπως τη μηχανή αναζήτησης Bing, το μεταφραστή Bing, το Bing Ταξίδια και άλλα. Το Bing θα είναι επίσης η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στον Internet Explorer, με τον χρήστη όμως να έχει τη δυνατότητα για αλλαγή της μηχανής. Με αυτό το τρόπο θα αυξηθεί η επισκεπτιμότητα και παράλληλα το κέρδος.

Αυτή η έκδοση των Windows θα διατίθεται στους κατασκευαστές υπολογιστών μειωμένα ($15 αντί για $50) ώστε αυτοί με τη σειρά τους να παράγουν οικονομικότερες συσκευές (πλέον με τουλάχιστον 1GB RAM και 16GB χωρητικότητα) μιας και δεν θα πληρώνουν πολλά για την άδεια χρήσης στην εταιρία. Η Microsoft ήδη παρέχει το νέο λογισμικό στους κατασκευαστές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: