Η Microsoft Πειραματίζεται Με… Δωρεάν Windows 8.1;

[ΦΗΜΗ] Η Microsoft Θα Ενοποιήσει Το Windows Phone Με Το Windows RT

The Surface Movement Windows 8.1

Η Microsoft πειραματίζεται με μία έκδοση των Windows 8.1 η οποία θα διατίθεται δωρεάν στους καταναλωτές ώστε να αυξηθούν οι χρήστες των Windows! Πηγές κοντά στη Microsoft αποκάλυψαν στο The Verge πως η εταιρία εργάζεται στο “Windows 8.1 with Bing,” που όπως λέει το όνομά του, ενσωματώνει τις υπηρεσίες της Microsoft. Τη σχετική είδηση πρώτα την είχε αποκαλύψει το ZDNet αυτή την εβδομάδα, και αφού τώρα το The Verge ισχυρίζεται αυτό το πράγμα, τότε είναι σίγουρο αυτό το σχέδιο της εταιρίας.

Το “Windows 8.1 with Bing,” είπαν στο The Verge, ότι στοχεύει η Microsoft να το προσφέρει ως δωρεάν έκδοση ή πολύ φθηνά στους χρήστες των Windows 7. Η έκδοση με το Bing θα προσφέρει τη δυνατότητα στις κατασκευάστριες εταιρίες φθηνών laptop ή tablets να προσφέρουν στους καταναλωτές συσκευές με τιμές κάτω από $250. Ακόμα δεν είναι σίγουρο πως η Microsoft θα υλοποιήσει τις ιδέες της, και αν τελικά θα το κυκλοφορήσει, αλλά αποτελεί μέρος και άλλων ιδεών για την ενίσχυση της πλατφόρμας, των cloud υπηρεσιών της εταιρίας και των υπόλοιπων εφαρμογών της.

Η δωρεάν έκδοση Windows 8.1 with Bing μας θυμίζει κάπως και αυτό που κάνει η Google με το Android – προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα δωρεάν (ανοιχτού κώδικα) λειτουργικό και έχει κέρδος μέσω αυτών των υπηρεσιών. Φανταζόμαστε πως το Windows 8.1 with Bing επίσης με κάποιο τρόπο θα πιέζει τους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Microsoft. Το συνέδριο Build 2014 θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο και μένει να δούμε εκεί το Update 1, το Windows Phone 8.1 (επίσης φημολογείται μια δωρεάν έκδοση για τους κατασκευαστές) και την έκδοση με Bing.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.