Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανεβαίνει Η Χρήση Του Windows 8 Και Ξεπερνάει Το OS X

Microsoft Surface hands-on

Την πρώτη ημέρα κάθε μήνα, τα καλά παιδιά στο Net Applications κυκλοφορούν τα στατιστικά τους στο NetMarketShare. Εκείνοι μετρούν την παγκόσμια χρήση λειτουργικών συστημάτων και browser.

Εκείνοι λοιπόν ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα τους για τον Αύγουστο. Και είναι εντυπωσιακά.

Windows 8 vs XP market share

Τα Windows 8 ανέβηκαν σημαντικά απο το 5,42% του προηγούμενου μήνα, φτάνοντας το 7,65%. Ωστόσο τα Windows XP αν και ακόμα έχουν ένα σημαντικό κομμάτι, έπεσαν στο 33,66% σε σχέση με το προηγούμενο 37,19%.

Οι αλλαγές μπορεί να φαίνονται μικρές αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για παγκόσμιο σύνολο, και άμα σκεφτούμε ότι συνολικά λειτουργούν 1,5 δισ. Η/Υ μια μικρή αλλαγή στο ποσοστό περιλαμβάνει δεκάδες εκατομμύρια υπολογιστές.

Υπάρχει όμως μια ανατροπή που δεν φαίνεται ξεκάθαρα από το γράφημα: το συνολικό μερίδιο αγοράς των Windows 8 είναι τώρα περισσότερο από όλες τις εκδόσεις του Mac OS X που κυκλοφόρησαν ποτέ. Αυτό είναι μια άλλη αποκάλυψη που αποδεικνύει ότι τα Windows 8 πάνε εκπληκτικά καλά, παρά τις κάποιες μέτριες κριτικές και απόψεις από το γενικό χρήστη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: