Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Windows 9 Παρουσιάζονται Και Κυκλοφορούν Στις 30 Σεπτεμβρίου

Windows 9 Start Menu

Η Microsoft φέτος θα ανακοινώσει τα Windows 9 αν οι φήμες είναι σωστές, αλλά το The Verge αποκαλύπτει ότι αυτή η μέρα είναι πιο κοντά από ότι περιμέναμε. Το The Verge είναι ένα αξιόπιστο blog με έδρα στις ΗΠΑ και δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε αυτά που λέει.

Σύμφωνα με το blog, η Microsoft πρόκειται να ανακοινώσει τα Windows 9 στις 30 Σεπτεμβρίου. Την ίδια μέρα μάλιστα θα δώσει στους προγραμματιστές την Preview έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος ώστε να την εγκαταστήσουν στους υπολογιστές τους και να στείλουν τα bugs που θα βρουν στην εταιρία.

Τι θα αλλάξει με την νέα έκδοση; Πολλά που αφορούν τους desktop χρήστες. Η κυριότερη αλλαγή είναι το Start menu το οποίο θα εξαφανιστεί και τη θέση του θα πάρει το παλιό Start menu με Live Tiles, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Φημολογείται ότι τα Windows RT θα επανέλθουν χωρίς την Επιφάνεια εργασίας, η Charm Bar από τα 9 θα αποσυρθεί, θα υπάρχουν εικονικές επιφάνειες εργασίας όπως στο Linux και το OS X και ίσως δούμε τη ψηφιακή βοηθό Cortana να κάνει την εμφάνισή της στο λειτουργικό. Ένας νέος τρόπος ενεργοποίησης επίσης θα λανσαριστεί για να αποτραπούν οι ‘πειρατικές’ εγκαταστάσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: