Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Windows 9, Νέα Screenshots Αποκαλύπτουν Το Μέλλον Των Desktops

Windows 9 screenshot leaked

Screenshots από τα Windows 9 έχουμε δει και στο παρελθόν, αλλά τώρα κάποιος Γερμανός έχει τη τελευταία δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού και μας αποκάλυψε τις νέες λειτουργίες των Windows που παλιότερα είχαν ακουστεί σαν φήμες.

Οι τελευταίες εικόνες διέρρευσαν από τα γερμανικά blogs ComputerBase και WinFuture και προέρχονται από μια δοκιμαστική έκδοση των επερχόμενων Windows που έχει βαφτιστεί «Windows Technical Preview.» Αυτή η έκδοση φαίνεται κοντά στη τελική και αν οι φήμες είναι σωστές θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Σεπτεμβρίου ή στις αρχές του Οκτωβρίου.

Τα screenshots εκτός από το Start κουμπί και τα παράθυρα των Metro εφαρμογών που ξέρουμε ότι θα έρθουν με τη νέα έκδοση παρουσιάζουν επίσης τις εικονικές επιφάνειες εργασίας που είχαν διαρρεύσει, το κέντρο ειδοποιήσεων στη μπάρα εργασιών, το ανανεωμένο File Explorer με τα καινούργια εικονίδια, το πρόγραμμα αποστολής feedback στη Microsoft για bugs και άλλες αλλαγές.

Από τις εικόνες αυτές βλέπουμε ξεκάθαρα ότι η εταιρία έδωσε έμφαση στην βελτίωση του λειτουργικού για desktop υπολογιστές και έχει κάνει ακόμα πιο ‘ελαφρύ’ το γραφικό περιβάλλον. Αν η Microsoft καταφέρει να μην καταστρέψει την έκδοση για tablet PCs τότε θα μιλάμε για μία από τις καλύτερες εκδόσεις των Windows.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: