Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Διέρρευσε Το Start Menu Στο Windows Build 9788

Windows build 9788 Start Menu

Φαίνεται πως οι διαρροές για την επόμενη έκδοση των Windows ξεκίνησαν. Κάποιος που ισχυρίζεται πως έχει το Windows build 9788 μόλις αποκάλυψε το Start Menu το οποίο, όπως γνωρίζουμε επίσημα, επιστρέφει.

Αυτό που βλέπουμε στην εικόνα θυμίζει το Start Menu που μας παρουσίασε η Microsoft κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών BUILD 2014. Βεβαίως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως είναι το αληθινό μενού ή κάποιο πρόγραμμα τρίτου προγραμματιστή. Επιπρόσθετα, στη κάτω γωνία αναφέρεται η έκδοση «Windows 8.1 Pro» βάζοντας σε υποψίες τους χρήστες, αλλά το Neowin.net μίλησε με μια πηγή του στη Microsoft η οποία τον διαβεβαίωσε ότι και μέσα στην εταιρία χρησιμοποιούν αυτό το brand σε αυτά τα πρώιμα builds.

Το Windows build 9788 δεν γνωρίζουμε ακόμα με ποια έκδοση των Windows σχετίζεται. Ίσως μιλάμε για τα Windows 9 που θα διαθέτουν λειτουργίες ανάλογα τη συσκευή και θα λανσάρουν νέο τρόπο ενεργοποίησης, αλλά μπορεί και για το Windows 8.1 Update 2, μια μικρή αναβάθμιση στα 8.1 που θα δοθεί φέτος.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: