Διέρρευσε Το Start Menu Στο Windows Build 9788

Διέρρευσε Το Start Menu Στο Windows Build 9788

Windows build 9788 Start Menu

Φαίνεται πως οι διαρροές για την επόμενη έκδοση των Windows ξεκίνησαν. Κάποιος που ισχυρίζεται πως έχει το Windows build 9788 μόλις αποκάλυψε το Start Menu το οποίο, όπως γνωρίζουμε επίσημα, επιστρέφει.

Αυτό που βλέπουμε στην εικόνα θυμίζει το Start Menu που μας παρουσίασε η Microsoft κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών BUILD 2014. Βεβαίως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως είναι το αληθινό μενού ή κάποιο πρόγραμμα τρίτου προγραμματιστή. Επιπρόσθετα, στη κάτω γωνία αναφέρεται η έκδοση «Windows 8.1 Pro» βάζοντας σε υποψίες τους χρήστες, αλλά το Neowin.net μίλησε με μια πηγή του στη Microsoft η οποία τον διαβεβαίωσε ότι και μέσα στην εταιρία χρησιμοποιούν αυτό το brand σε αυτά τα πρώιμα builds.

Το Windows build 9788 δεν γνωρίζουμε ακόμα με ποια έκδοση των Windows σχετίζεται. Ίσως μιλάμε για τα Windows 9 που θα διαθέτουν λειτουργίες ανάλογα τη συσκευή και θα λανσάρουν νέο τρόπο ενεργοποίησης, αλλά μπορεί και για το Windows 8.1 Update 2, μια μικρή αναβάθμιση στα 8.1 που θα δοθεί φέτος.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.