Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Windows Spotlight: Η Νέα Οθόνη Κλειδώματος Των Windows

Η Microsoft παρουσίασε τη νέα οθόνη κλειδώματος των Windows, με όνομα Windows Spotlight, από την οποία φιλοδοξεί να βγάλει λεφτά. Η παρουσίασή της έγινε στο συνέδριο προγραμματιστών BUILD 2015 της εταιρίας και σύμφωνα με τον Joe Belfiore, υπεύθυνο των λειτουργικών συστημάτων της Microsoft, θα υπάρχουν διαφημίσεις.

Η οθόνη κλειδώματος Spotlight βασίζεται στη lock screen των 8/8.1 αλλά έχουν προστεθεί και διάφορες πληροφορίες για να βοηθήσουν τους χρήστες να μάθουν περισσότερα για το PC – σύμφωνα πάντα με τη Microsoft. Οι πληροφορίες εμφανίζονται σαν εικονίδια σε διάφορα μέρη της οθόνης και ο χρήστης πρέπει να περάσει το ποντίκι πάνω από αυτά για να επεκταθούν και να διαβάσει τα tips. Μέσα σε αυτά τα εικονίδια είναι και οι διαφημίσεις οι οποίες προτείνουν διάφορες εφαρμογές του Windows Store στον χρήστη.

Το Spotlight εφαρμόζει διάφορα wallpapers που έχει επιλέξει η Microsoft και αυτά αλλάζουν τακτικά για να μην τα βαριέται ο χρήστης. Αν δεν σας αρέσουν οι διαφημίσεις ή δεν θέλει να βλέπετε τις πληροφορίες για το PC μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Spotlight και να γυρίσετε στη κλασική οθόνη κλειδώματος των Windows 8/8.1 στην οποία μπορείτε να βάλετε δικά σας wallpapers και δεν θα βλέπετε tips.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: