Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Πως Να Λάβεις Ενημερώσεις Στα Windows XP Μέχρι Το 2019, Επίσημα

Τα Windows XP είναι και επίσημα αθάνατα. Ένα μήνα μετά την ‘θάνατό’ τους, χρήστες κατάφεραν να τα κάνουν να λάβουν ξανά ενημερώσεις! Έτσι οι χρήστες για τα επόμενα χρόνια θα νιώθουν ασφαλείς χωρίς να αναβαθμίσουν τα PC τους.

Αυτό που έκαναν για να λάβουν ενημερώσεις στα XP είναι να ‘κοροϊδεύουν’ τους servers της Microsoft ώστε να νομίζουν πως δίνουν ενημερώσεις σε συστήματα με Windows Embedded POSReady 2009! Αυτό το λειτουργικό σύστημα έχει βασιστεί στο Windows XP Service Pack 3, στην ουσία είναι συγγενικά, άρα και οι ενημερώσεις είναι οι ίδιες. Τα Windows Embedded POSReady 2009 θα λαμβάνουν επίσημα updates μέχρι τις 9 Απριλίου του 2019.

Για να λάβετε και εσείς ενημερώσεις απλά δημιουργείτε ένα απλό έγγραφο και γράφετε:

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMWPAPosReady]
"Installed"=dword:00000001

Στη συνέχεια το αποθηκεύετε ως έγγραφο με κατάληψη *.reg και με διπλό κλικ το τρέχετε. Το κόλπο έχει δοκιμαστεί και δουλεύει. Μόλις ανοίξετε το Windows Update θα δείτε τις πρώτες ‘μεταθάνατον’ ενημερώσεις. Επίσημη απάντηση από τη Microsoft δεν έχει δοθεί και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα μπορεί να δουλέψει αυτό το hack.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: