Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Ετοιμάζει Το ‘Έξυπνο’ Δαχτυλίδι;

Η Apple κατωχύρωσε τον Απρίλιο μια ευρεσιτεχνία η οποία περιγράφει μια συσκευή με τη μορφή δαχτυλιδιού που επιτρέπει τον χειρισμό άλλων συσκευών. Το δαχτυλίδι αυτό ενσωματώνει πολλούς αισθητήρες και μπορεί να είναι κατασκευασμένο από διάφορα υλικά, όπως χρυσό, πλατίνα ή σιλικόνη.

Όπως περιγράφει η πατέντα, διαθέτει αισθητήρες κίνησης, σύστημα απτικής ανάδρασης, βιομετρικούς αισθητήρες, κάμερα, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, και μια μικρή αφής ή επιφάνεια αφής. Υποστηρίζει επίσης φωνητικές εντολές. Μέσω φωνής, αφής και κίνησης ο χρήστης μπορεί να πετύχει τον έλεγχο και τη διαδραστικότητα με άλλη συνδεδεμένη συσκευή.

Η πατέντα, με τίτλο «Συσκευές και μέθοδοι για συσκευή υπολογιστή σε μορφή δαχτυλιδιού», αναφέρει ότι ο χρήστης με το δαχτυλίδι της Apple μπορεί να χειριστεί το iPhone ή το iPad του, και θα είναι ακόμα πιο χρήσιμο για όσους έχουν το νέο Apple TV.

Τέλος, στο έγγραφο αναφέρεται ότι είναι δυνατή η αποστολή χρημάτων με άλλους κατόχους του δαχτυλιδιού στον χώρο, άρα λογικά θα γίνεται να στείλουμε και άλλα προσωπικά δεδομένα.

Αν το ‘Apple Ring’ αποτελεί ένα πραγματικό προϊόν τότε θα αργήσουμε να το δούμε στην αγορά. Η Apple για χρόνια αναπτύσσει ένα προϊόν πριν το κυκλοφορήσει, και στη προκειμένη περίπτωση πρέπει να επενδύσει ακόμα περισσότερο χρόνο γιατί είναι μια νέα κατηγορία προϊόντων. Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο ένα δαχτυλίδι για χειρισμό άλλων συσκευών και ένα με οθόνη αφής.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: