Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Facebook τερματίζει το Creative Labs

Facebook

Η Facebook ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του τμήματος Creative Labs και θα αποσύρει τις εφαρμογές που είχαν δημιουργήσει. Η απόφαση δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού λίγοι χρήστες χρησιμοποιούσαν τις εφαρμογές τους.

Η Facebook δημιούργησε το τμήμα Creative Labs μόνο για ένα σκοπό: να δημιουργήσει καινοτόμες εφαρμογές. Όσο λειτουργούσε είχε λανσάρει το Slingshot, την απάντηση της εταιρίας στο Snapchat, το Rooms που προσπάθησε να επαναφέρει τα chat rooms αλλά απέτυχε, το Riff για δημιουργία βίντεο και το Paper που εμφάνιζε τις δημοσιεύσεις από τη ροή του Facebook με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Καμία εφαρμογή εδώ και καιρό δεν είχε ενημερωθεί, οπότε η εταιρία απλά τις απέσυρε από τα καταστήματα (iOS App Store και Google Play Store). Το Rooms θα λειτουργεί μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, και το Slingshot θα λειτουργεί για όσους το έχουν ακόμα, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα απογίνει αργότερα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: