Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Θα Φέρει Τις Εφαρμογές Της Στα Windows 10 Mobile

Windows 10 Technical Preview

Με τον νέο CEO Satya Nadella η Microsoft έχει αλλάξει πρόσωπο και έχει ανοιχτεί σε κάθε πλατφόρμα. Συνεχώς κυκλοφορεί νέες εφαρμογές για iOS και Android, εξαγοράζει εταιρίες πίσω από διάσημες εφαρμογές για άλλες πλατφόρμες και πρόσφατα αντιπρόσωπός της ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε μαζί με την Apple το Office για το iPad Pro. Μάλιστα το τελευταίο ‘επίτευγμα’ ήταν να συμφιλιωθεί με τη Google και για αυτό σταμάτησαν να τρέχουν στα δικαστήρια για να βρουν λύση.

Η Google που και αυτή διοικείται από νέο CEO (μετά την ενσωμάτωσή της στην Alphabet) φημολογείται ότι αποφάσισε να κυκλοφορήσει τις εφαρμογές της για τα Windows 10 Mobile. Πολυπόθητες εφαρμογές όπως οι YouTube, Hangouts, Google Voice και Google Play Music λέγεται ότι θα κυκλοφορήσουν επίσημα στο Windows Store. Οι χρήστες όλα αυτά τα χρόνια έπρεπε να χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες μέσω του ιστότοπου τους ή και καθόλου, και αυτό ήταν άδικο γιατί είχαν κυκλοφορήσει στο App Store για iOS.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνουν διαθέσιμες, όμως η Microsoft ίσως θελήσει να κάνει το μεγάλο «μπαμ» παρουσιάζοντάς τες στην αυριανή εκδήλωση όπου θα ανακοινώσει τις ναυαρχίδες Lumia 950 και Lumia 950 XL με Windows 10 Mobile.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: