Δείτε Την Ανέγερση Του Apple Campus 2 Σε 4K Βίντεο

Apple Campus 2: Διέρρευσαν Τα Νέα Κεντρικά Γραφεία Της Apple

Apple Campus 2 rendering

Η Apple αυτή τη στιγμή ασχολείται με πολλά πράγματα, και ένα από αυτά είναι η ανέγερση του Apple Campus 2. Τα νέα γραφεία του αμερικάνικου κολοσσού είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά, αφού μόλις τελειώσει η κατασκευή τους θα είναι εντελώς στρογγυλά και τεράστια σε έκταση (150 στρέμματα).

Περίπου ένα χρόνο πριν, το Apple Campus 2 είχε διαρρεύσει για πρώτη φορά και είχαμε δει ότι είχαν αρχίσει την κατασκευή του. Σήμερα περίπου 13,000 άνθρωποι δουλεύουν κάθε μέρα σε αυτό και έτσι η ανάπτυξή του έχει προχωρήσει σημαντικά. Στο παρακάτω βίντεο -που λογικά τραβήχτηκε με χρήση drone- μπορείτε να δείτε την εξέλιξή του σε 4K ανάλυση, και για να καταλάβατε πόσο μεγάλο είναι μπορείτε να το συγκρίνετε με τα δίπλα κτήρια.

Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή των γραφείων, η Apple θα έχει 27.8709 τετραγωνικά μέτρα για να φιλοξενήσει το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Μάλιστα θα αφήνει και επισκέπτες να μπαίνουν στο κτήριο. Να θυμίσουμε ότι η Samsung σύντομα θα μετακομίσει σε νέα κτήρια στη Silicon Valley και η Google έχει σκεφτεί πώς θέλει να είναι να είναι τα μελλοντικά της κεντρικά γραφεία αλλά δεν έχει την… κατάλληλη τεχνολογία ακόμα για να τα φτιάξει.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.