Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δείτε Την Ανέγερση Του Apple Campus 2 Σε 4K Βίντεο

Apple Campus 2 rendering

Η Apple αυτή τη στιγμή ασχολείται με πολλά πράγματα, και ένα από αυτά είναι η ανέγερση του Apple Campus 2. Τα νέα γραφεία του αμερικάνικου κολοσσού είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά, αφού μόλις τελειώσει η κατασκευή τους θα είναι εντελώς στρογγυλά και τεράστια σε έκταση (150 στρέμματα).

Περίπου ένα χρόνο πριν, το Apple Campus 2 είχε διαρρεύσει για πρώτη φορά και είχαμε δει ότι είχαν αρχίσει την κατασκευή του. Σήμερα περίπου 13,000 άνθρωποι δουλεύουν κάθε μέρα σε αυτό και έτσι η ανάπτυξή του έχει προχωρήσει σημαντικά. Στο παρακάτω βίντεο -που λογικά τραβήχτηκε με χρήση drone- μπορείτε να δείτε την εξέλιξή του σε 4K ανάλυση, και για να καταλάβατε πόσο μεγάλο είναι μπορείτε να το συγκρίνετε με τα δίπλα κτήρια.

Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή των γραφείων, η Apple θα έχει 27.8709 τετραγωνικά μέτρα για να φιλοξενήσει το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Μάλιστα θα αφήνει και επισκέπτες να μπαίνουν στο κτήριο. Να θυμίσουμε ότι η Samsung σύντομα θα μετακομίσει σε νέα κτήρια στη Silicon Valley και η Google έχει σκεφτεί πώς θέλει να είναι να είναι τα μελλοντικά της κεντρικά γραφεία αλλά δεν έχει την… κατάλληλη τεχνολογία ακόμα για να τα φτιάξει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: